Bine ai venit la magazinul cu produse din granit si marmura din Simeria

DEFINITII

I.I. BORZA M IOAN este societatea care administreaza domeniul www.marmura-simeria.ro si subdomeniile acestuia (numit in continuare „SITE”). I.I. BORZA M IOAN, denumita in continuare “PRESTATOR” sau „PRESTATORUL” este o societate organizata in baza legii romane.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre un angajat/colaborator al PRESTATORULUI prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al PRESTATORULUI, UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre PRESTATOR intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care PRESTATORUL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la PRESTATOR sau alte date privilegiate ale acesteia.

PRODUSE si SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre PRESTATOR CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

UTILIZATOR: reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT-ul SITE-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre PRESTATOR (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre PRESTATOR si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CLIENT: persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care isi face sau nu un CONT in SITE, dar care efectueaza o COMANDA confirmată de PRESTATOR.

COMANDA: reprezinta un document electronic confirmat de PRESTATOR, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite PRESTATORULUI intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe SITE. Rezervarea in WHISLIST a unui PRODUS accesand SITE-ul nu reprezinta o COMANDA.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre PRESTATOR, prin care PRESTATORUL este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE si SERVICII, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

TRANZACTIE: incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS si/sau SERVICIU de catre PRESTATOR CLIENTULUI, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre PRESTATOR, indiferent de modalitatea de livrare.

TAXA DE TIMBRU VERDE: valoarea exprimata in lei, platita de catre PRESTATOR catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor sau a ambalajelor, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

NEWSLETTER: mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS), asupra PRODUSELOR/SERVICIILOR si/sau promotiilor desfasurate de catre PRESTATOR intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea PRESTATORULUI cu referire la informatiile continute de acesta.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii PRESTATOR.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea PRESTATOR, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR.

Pentru motive justificate PRESTATORUL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI / UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI / UTILIZATORULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel PRESTATORUL, In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL / UTILIZATORUL se poate adresa PRESTATORULUI, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care PRESTATORUL isi deruleaza operatiunile pe SITE.

PRESTATORUL nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre PRESTATOR ca avand valoarea unui CONTRACT.

Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, PRESTATORUL isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR din COMANDA. Daca modificam cantitatea de PRODUSE si/sau SERVICII din COMANDA, vom anunta CLIENTUL la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia PRESTATORULUI la efectuarea COMENZII si vom returna suma achitata.

CONTRACTUL se considera incheiat intre PRESTATOR si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la PRESTATOR, prin intermediul postei electronice, curier si/sau SMS a notificarii de confirmare a COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre PRESTATOR.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre PRESTATOR pe SITE vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII / CLIENTII.

Imaginile de pe SITE au rol de prezentare. Acest aspect nu poate fi invocat de catre client ca motiv de neachitare a datoriilor sau de anulare a unui contract catre/cu PRESTATOR.

COMANDA

CLIENTUL / UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca PRESTATOR poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de PRESTATOR, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

PRESTATOR poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neachitarea in termene de 3 zile a facturii proforma in cazul in care Clientul a optat pentru plata in contul PRESTATORULUI;
 • in cazul in care clientul a refuzat deja un colet cu plata ramburs, expediat in baza unei comenzi anterioare, confirmate;
 • datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE, sunt incomplete si/sau incorecte.

PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Toate preturile aferente PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online/ cu OP, PRESTATORUL nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

Pretul poate fi modificat de catre PRESTATOR, in orice moment, fara preaviz. Modificarea pretului va fi adusa la cunostinta clientului inainte de expedierea facturii si/sau efectuarea platii.

PRESTATORUL atentioneaza asupra faptului ca pot exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, PRESTATOR va informa CLIENTUL asupra pretului corect. Desemenea pot exista diferente de pret intre pretul produselor d epe Site sic el din catalog/brosura de produse.

MODALITATEA DE LIVRARE

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI in sistem de curierat catre CLIENT, la adresa mentionata in comanda sau, daca clientul doreste si montajul, de catre PRESTATOR. Costul expeditiei va fi achitat de catre Client si nu este facturat in pretul produselor. PRESTATORUL foloseste serviciile de curierat ale firmelor din Romania.

PRESTATORUL va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

PRESTATORUL va efectua cu mijloace proprii sau prin curier livrarea PRODUSELOR numai pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, PRESTATORUL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. PRESTATORUL poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Detaliile de livrare a PRODUSELOR/SERVICIILOR incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea PRESTATOR, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA. PRESTATORUL va emite catre CLIENT o factura-proforma pentru PRODUSELE si SERVICIILE ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente COMENZII, CLIENTULUI ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din CONTUL sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei COMENZI, existente in CONT.

In cazul in care un PRODUS si/sau SERVICIU comandat de catre CLIENT, nu poate fi livrat de catre PRESTATOR, acesta din urma va informa CLIENTUL asupra acestui fapt si va returna in contul CLIENTULUI contravaloarea PRODUSULUI si/sau SERVICIULUI, in termen de maxim 14 (patrusprezece) zile de la data la care PRESTATOR a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care CLIENTUL si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din CONTRACT.

In cazuri speciale, cand anumite produse sau cantitati nu se afla in stoc, PRESTATOR va solicita plata unui avans pentru a face importul artiolelor solicitate de Client. Pentru aceste situatii, se va intocmi un contract separate.

TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR

In afara de cazul in care este agreat de catre PRESTATOR si CLIENT diferit, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate prin delegate).

PUBLICITATE

NEWSLETTERELE trimise de catre PRESTATOR sunt emise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de catre PRESTATOR. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, CLIENTUL isi creaza un CONT pe SITE, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de NEWSLETTERE. Optiunea cu privire la acordul exprimat de catre CLIENT, poate fi modificata in orice moment.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor de catre CLIENT sau UTILIZATOR se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricarui NEWSLETTER.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

PRESTATORUL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia.

PRESTATORUL va fi intotdeauna responsabil fata de CLIENT pentru toate obligatiile contractuale.

RASPUNDERE

PRESTATORUL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre PRESTATOR a oricarei din obligatiile sale conform COMENZII si pentru daune care rezulta din utilizarea necorespunzatoare a PRODUSELOR si SERVICIILOR dupa livrare sau pentru pierderea acestora.

GARANTII

Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului. Produsele sunt destinate consumului in conditii de siguranta fitosanitara, in ambalajele originale si provin din surse autorizate.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, PRESTATORUL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prin citirea Conditiilor de Utilizare ale prezentului SITE ati luat la cunostinta despre faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a PRESTATOR si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

 • activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea PRESTATOR si a tertilor cu care PRESTATOR are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate catre PRESTATOR;
 • participarea la concursuri, promotii;
 • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
 • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
 • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
 • cercetari de piata;
 • urmarirea datelor de vanzari.

PRESTATORUL nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Prin completarea in formularul de comanda pe SITE a datelor personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, CLIENTUL isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care PRESTATORUL a incheiat parteneriate in vederea oferirii PRODUSELOR prin sa prelucreze datele personale ale acestuia in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele tau in baza de date a Biroului de Credit.

Informatiile CLIENTULUI cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul PRESTATORULUI.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa I.I. BORZA M IOAN, UTILIZATORII/CLIENTII isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • sa intervina asupra datelor transmise;
 • sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL (COOKIES)

In unele cazuri, este posibil ca PRESTATORUL sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENTI. Exemple de informatii de acest tip sunt:

 • tipul de browser folosit,
 • sistemul de operare al calculatorului folosit si
 • numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE.

In timpul vizionarii SITE-ului, PRESTATORUL va putea stoca anumite informatii despre UTILIZATOR/CLIENT. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier „Cookie” sau a unui fisier similar. Aceste fisiere „Cookies” ajuta PRESTATORUL sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. PRESTATOR recomanda UTILIZATORILOR / CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

DESPRE NOI

Denumire firma: I.I. BORZA M IOAN
CUI: 35468331
Nr. Înmatriculare: F20/22/2016
EUID: ROONRC.F20/22/2016
Adresa: Localitatea Tâmpa, 60A1, Județul Hunedoara

CONTACT

e-mail office.marmura@gmail.com
telefon (+4).0740.185.295
persoana de contact Lucian Padurar

Căutare produs

Comparator produse

 • No products to compare
Clear all Compare

Produse selectate